Naslovna strana za IR Global


Jedna od naših fotografija iz kanjona je objavljena na naslovnoj strani IR Global-a, najbrže rastuće mreže firmi za profesionalne usluge na svetu. One pružaju pravne, računovodstvene i finansijske savete kompanijama i pojedincima u 150 okruga.

O IR Globalu

IR Global je osnovan 2010. godine i prerastao je u najveću ekskluzivnu mrežu savetnika za samo nekoliko godina, a ovu neverovatnu priču o uspehu nagradili su statusom Elitnog člana u Chamber & Partners po preporuci Legal 500, a predstavljeni su i u drugim publikacijama kao što su, pored ostalih, The Times i Practical Law.
Osnivačka filozofija je zasnovana na uvođenju najbolje savetničke zajednice u zajedničku ekonomiju; sistem koji je etički, održiv i koji daje značajnu vrednost klijentu. Biznis u današnje vreme zahteva više od klasičnog advokata ili knjigovođe. IR Global je na frontu sa svojim članovima koji pružaju stratešku podršku i tesno sarađuju sa menadžerskim timovima kako bi oslobodili svoje vizije.Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).