Extreme Canyoning u crnogorskim Dnevnim Novinama


Kako je kanjoning postao jako popularna disciplina tako i naš tim dobija sve veću medijsku pažnju. S tim u vezi srećni smo da podelimo vest da je u najčitanijem crnogorskom listu Dnevne Novine objavljena sjajna reportaža o Extreme Canyoning-u pod naslovom Kanjonom Vruće Rijeke do naročitih đakuzija. Autorka Zorica Bulatović je bila veoma deskriptivna na radost, kako nas, tako i svih čitalaca.

Sa Extreme Canyoning Timom od Starog Bara preko Velenbusa do Velikih Mikulica

Putovanje kroz kanjon Vruće rijeke, u društvu alpiniste Željka Pejovića i "Extreme Canyoning" tima, u samo jednom danu, moglo bi se promovisati u pravu avanturu, a poslužiti kao uputstvo za upotrebu svima koji od jednog planinarskog izazova traže nešto više.

Dnevne Novine

Poskok je ovde car životinja. Ne treba ih samo dirati. Neće nikad napasti prve. Zaobiđeš ih i to je to. Ipak, nije lako zaobići baš tog "kljunaša". Lakše je reći nego to učiniti. Posebno kad znate da jedan takav primjerak čuva ulaz u kanjon i posmatra vas sa visine.Sve fotografije, tekstovi i materijali sadržani na ovom sajtu su zaštićeni međunarodnim zakonom o autorskim pravima i ne smeju se reprodukovati, distribuirati i postavljati na drugim sajtovima bez prethodne pisane dozvole vlasnika. Predrag Vučković kao fotograf i Extreme Canyoning Team su vlasnici i autori svih materijala sadržanih na ovom sajtu (sa izuzetkom materijala saradnika).